Interim management en advies

Als uw ervaren interim manager of adviseur is het onze taak om uw waardevolle organisatie te voorzien in die vorm van leiderschap of advies waar op dat moment behoefte aan is. Onze benadering is klantgericht.

Wij beheersen verschillende methodieken van situationeel leidinggeven. Wij gebruiken onze kennis en lange ervaring, zetten dit effectief in en denken samen met u in duurzame oplossingen voor uw waardevolle bedrijf.

Wij houden van begrijpelijke taal en kijken verder dan het resultaat. Wij overzien de ontwikkelingen, maar hebben altijd oog voor de directe dagelijkse praktische uitwerking ervan. Door direct in het begin het organisatie doel te combineren met het praktische kun je wat ons betreft pas echt als interim manager van toegevoegde waarde zijn voor een organisatie. Dit noemen wij ook wel het zichtbare en voelbare effect van het door u gewenste resultaat.

Wij werken met een praktische insteek en een no-nonsense mentaliteit. Die vorm van leiderschap verlenen of adviseren die past bij uw organisatie, waarop dat moment specifiek behoefte aan is.

De grootste uitdaging in ons werk als uw interim manager of adviseur? Voor uw organisatie de vertaalslag maken vanuit onze brede kennis en ervaring, zichtbaar en voelbaar in de praktijk. Medewerkers willen graag weten waar ze aan toe zijn. Wij creëren daarom voor uw organisatie en uw medewerkers duidelijkheid, schakelen snel en hanteren korte lijntjes. De positieve verandering zult u snel merken.

Samen met u gaan wij het maximale resultaat en effect behalen voor uw organisatie!

Hoe complex de situatie ook is. Wilt u gebruik maken van onze diensten neem dan contact met ons op.

Privacy gedragscode
Algemene voorwaarden
Klachtenregeling
Copyright © 2021 Daniluk Recherchebureau

Ontwerp & ontwikkeling maatwerk WordPress site door Webdegelijk.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram